Hoppa till huvudinnehåll

Sprid extra mycket snällhet i jul!

Vi har besökt Skytteanska skolan och Alsteråskolan i Ålem för att dela ut Stiftelsen Friends snällkalender till eleverna i årskurs 1 och årskurs 2.

Friends snällkalender utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton. Läs mer om Friends arbete på deras hemsida.

Varning för bedrägeri

Lägg på luren om du anar oråd och lämna aldrig ut dina koder eller klicka på några länkar i SMS eller mejl.

Just nu kontaktas även många företag och föreningar med uppmaning att klicka sig vidare med länkar via SMS som ser ut att komma från banken. Klicka aldrig på såna länkar eller om du uppmanas att identifiera dig via mobilt BankID.

Kom ihåg att banken aldrig begär att du ska identifiera dig med BankID eller säkerhetsdosa när vi ringer upp.

Carina Björnholm

Flytta ditt bolån till oss

Har du bolån hos en annan bank och vill flytta till en bank med större personligt engagemang för dig som kund?

Vi ger tillbaka!

Vi ger tillbaka

Vi värnar om näringsliv och föreningsliv i vårt verksamhetsområde. Det är därför vi låter en del av vår vinst gå tillbaka till bygden, varje år. Det kan vi göra därför att vi inte har några ägare och drivs utan enskilt vinstintresse.

Two people working in front of the computer together

Juridiska tjänster

Vi är banken för dig genom livets alla skeden. Olika skeden som ger olika behov av sakkunniga råd och juridiska handlingar.

Man waiting at a bus stop

Bli mer svårlurad

Vi har gått ihop med Sveriges banker för att sprida kunskap och ge konkreta tips på hur du och dina närstående kan skydda er mot bedrägerier.

Tack_for_ditt_betyg
Abonnemangshjälpen

Betalar du utan att streama?

Med vår kostnadsfria tjänst Abonnemangshjälpen får du koll på alla dina abonnemang, medlemskap och prenumerationer. Dessutom kan du säga upp sånt du inte använder – direkt i appen.

Dags att flytta till större?

Vi hjälper dig hela vägen till din nya bostad.

Låt solen sänka dina elkostnader

* Ett lån på 100 000 kronor till 1,65 procent nominell ränta med en återbetalningstid på 5 år och 0 kronor i uppläggningsavgift, samt 0 kronor i aviavgift ger en effektiv ränta på totalt 1,66 procent. (190516)